maanantaina, elokuuta 30, 2010

Elokuun lopun ajatuksia

Elokuu loppuu, syyskuu saapuu.
Oikeastaan todella haikeeta, mutta myös ihanaa.

Haikeeta siksi että vaikka en ole helleihminen, niin on hiukan ollut totuttelua nyt näihin kylmiin päiviin, outoa pukea niin paljon päälle kun koko kesän sai olla huoletta vähemmissäkin. Lapsien kohdalla varsinkin joutuu miettimään että mikä vaatetus nyt ois asiallinen.
Ettei ole kylmä, mutta toisaalta että ei pue liikaa päälle.

Ihanaa, koska tulee pimeät illat, jotka tietää kynttilöitä, kynttilöitä.
Tunnelmavalaistuksia, hämäriä iltoja :)
Miten ihana kölliä kullan kainalossa sohvalla kynttilöiden loisteessa!!
Tietty nyt hieman mietityttää miten Vili-armaamme antaa kynttilöiden palaa, mutta ei kait sekään montaa kertaa viiksiään tai tassuaan polta??
Jos on viisas kissa niin oppiihan se äkkiä ;)

Eskarilaisella on lähtenyt esikoulu hyvin käyntiin. Tyttö on hyvin innokas kävijä, nauttii siellä olostaan, on saanut kavereita sieltä ja muutenkin on erittäin tyytyväinen eloonsa. On nähnyt siellä erästä ystäväänsä, jota ei ole nähnyt erinäisten syiden takia tammikuun jälkeen. Onnellinen olen tytön puolesta, hyvin menee ja toivottavasti menee myös jatkossakin!

Tyttö aloitti myös viime viikolla uuden harrastuksen, kuvataidekerhossa. On niin upeita piirustuksia tyttö tehnyt tämän kesän aikana, joten ajattelimme että tykkäisi tuollaisesta ja innoissaan tyttö sinne menikin ja ekan kerran jälkeen oli oikein innoissaan.
Nyt tytöllä siis kaksi harrastusta jo, ratsastus ja tää kuvataidekerho.
Ne riittänee.

Kuopuksella on ollut hieman vaikeeta sopeutua hoitoon ilman isosiskoa. Ei kauhean vaikeeta, mutta sellasta pientä, välillä on hoitoon mentäessä kyyneleet silmissä, vaisun oloinen takapenkillä ja joskus takertuu syliin. Mutta viime viikon lopulla oli jo reippaampaa tyttöäkin esillä.
Tällä viikolla alkaa MLL:n leikkikoulu, sinnekin pitäisi nyt mennä yksin. Uskon kyllä että kuopus pärjää hyvin sielläkin ilman siskoaan!!!
Onhan hää niin reipas ja iso jo.
Kohta 4v.

Esikoisellakin koulu alkanut ihan OK:sti. Läksyt tehnyt melko asiallisesti, välillä yrittää "unohtaa" läksyt, mutta me vielä toistaiseksi ollaan tarkisteltu läksyjä ja poika jää kiinni näistä lipsahteluista.
Jätkä oli nyt viikonloppuna mökillä mummon&ukon kanssa ja kertoi käyneensä vielä uimassa, vesi oli 17c. Olivat kalastaneet ja poika saanut virvelillä ison ahvenen. Hienoa!!!

Mutta nyt on hyvä lopettaa tähän, ja jäädä odottamaan syyskuuta :)

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Kynttiläillat ja tunnelma on ihanaa :) Haikeaa täälläkin kun kesä meni taas niin nopeaa.. Mutta pianhan edessä on taas uusi kesä.

Mukavaa viikkoa <3