torstaina, elokuuta 19, 2010

Torstaina kera aamukahvin

Tässä istuskelen aamukahvilla hiukan yli viiden ja Vili-kisu kehrää sylissäni voimakkaasti <3

Aamuvuoroon siis pitää tänään suunnistaa.

Tyttökin aloittelee tänään eskarinsa. Eilen oli kuumeeton päivä, joten tänään alkaa aherrus.

Poika on käynyt kaksi päivää koulua ja jo on tullut sanomista läksyjen teosta. Siis minä ite olen sanonut. Tyyli ollut pojalla vähän EVVK ja läksyt hutastu. Eilenkin teki matematiikan tehtäviä kolmesti, kun minä pirulainen menin aina ja tarkistin ja käskin korjaamaan. Ärsyttävää kun ei kehtaa edes yrittää tehdä oikein!! On vaan kaverit ja tietokoneet mielessä.

Eilen tehtiin pihahommia. Mie ajelin nurmikkoa, vaikka ajoittain se tuntui ihan turhalta, kun nurmikko ei enää jokaisesta kohdasta ollut niin pitkä. Sen jälkeen olin miehen apuna, kun tämä kuljetti puita ulkonta talliin. Hän traktorilla toi halkopinon tallin ovensuulle ja mie siitä sitten kärräsin jonkun ihmelaitteen kanssa puupinon paikalleen. Samalla mies ajoi sitten pari halkopinollista traktoritalliin, josta ne puut nyt pitäisi nostella sisälle odottamaan uuniin laittamista.

Mie sitten katselin miun kesäkukkia. Ja tein ratkaisun. Hain kottikärryt ja nostelin kesäkukat siihen ja vein tunkiolle. Onpahan ne nyt poistettu ja voin miettiä syyskukkien ostamista tilalle :)

Laittelen tähän vielä pari kuvaa jotka nappasin viime viikolla ulkonta.Ei kommentteja: