torstaina, elokuuta 05, 2010

Uusi myrsky 4.8.2010

Olipahan myräkkä!!!

En ole ikinä aiemmin vielä näin pelännyt henkeni puolesta :(

Jouduin ajelemaan työautolla juuri myrskyn keskellä. Mitään ei nähnyt eteen eikä taakse, sivuilta tuuli todella rajusti, oksaa yms lenteli päin autoa koko ajan, puut heiluivat puolelta toiselle ja ei auttanut muu kuin mennä eteenpäin ja toivoa että yksikään puu ei kaadu päälle.

Uskomatonta tuhoa tuli taas lyhyessä ajassa.

Koko meidän kylä kärsi. Ne puut mitä perjantaina jäi pystyyn, niin nekin on nyt nurin. Kattoja irronnut, yksi henkilövahinko ainakin.

Järkyttävää.

Itse jouduin auton jättämään parkkiin pahimpaan myräkkään ja luulin oikeasti että tuuli kaataa sen auton!!! Tiet tulvi vesi- ja raekuuroista.

Taivas salamoi ja jylisi jatkuvasti.

Autossa tunsin olevani edes jotenkin turvassa, mutta ne hetket kun piti siirtyä auton turvasta vanhuksen kotiovelle.. ne oli piinaavia ja niissä mietin aina monta kertaa että onko järkee vaiko ei. Pelkäsin että ukkonen iskee juuri silloin viereeni maahan.

Tänään kiertelen kameran kanssa ja kuvaan tuhoja.

Näinköhän tämä koetaan vielä kolmannen kerran, jäihän tonne vielä puita pystyyn. Viikonlopuksi luvannut taas suurhellettä.

Kyllähän minäkin ukkosia olen koko tämän kesän kaivannut, mutta ehkä hiukan pienemmässä muodossa kuitenkin.

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

oih voih! :( Toivottavasti se nyt ei kolmatta kertaa teillepäin tule. Täällä ei ole tapahtunut mitään, eikä oo oikein myräkkää ollutkaan. Varmaan tuo meri suojelee tuossa vieressä :) Kuvia odotellessa.

Jenni kirjoitti...

Voi ei :( Miten nyt luontoa koetellaan ja taas siellä päin :(
Meilläkin myrskysi, mutta ei mitään muuta tapahtunut kuin keinu kaatui. Eli pientä mitä muilla :(