lauantaina, helmikuuta 21, 2009

21.2.2004 (rv40+0)

"rv40+0
Niin sitä tuli sitten rv 40 täyteen! Se siitä tuntemuksestani, joka on vaivannut lähes koko raskausajan, että tämä tulisi pari viikkoa etuajassa. (tuntemus lakkasi noin rv 38… )

No, jos tekee esikoiset tämä vauva, niin tänään pitäisi alkaa supistelemaan. Katsotaan. Pitäkääs peukkuja!!

Viime yönä nukuin tosi huonosti. Ensinnäkin olin koko eilisen päivän tosi väsynyt, käytiin illalla anopin luona ja hyvä että jaksoin hereillä olla. Sitten kävin nukkumaan n. klo 22, mutta valvoin kuitenkin vielä päälle yhdentoista ja pyörin.

Kahden aikaan yöllä heräsin siihen että selkä alhaalta oli tosi kipeä. Ja maha tuntui kovalta välillä, eli oiskohan supistellut. En oikein tiennyt. Eilen illalla oli muutenkin sellaisia outoja supistuksia, eli tuntui että maha on kestokovana koko ajan. Mitä lie…

Käänsin vaivalloisesti kylkeä, ja selkäkipu helpotti heti, eli varmaankin kipu oli asennosta johtuvaa. Sitten nukuin tunnin pätkissä. Meinasin jo nousta klo 06 ylös, kun mies tuli töistä, mutta sitten sainkin unenpäästä kiinni (onkohan kolme seuraavaakin yötä näin katkonaista, kun miehellä yövuorot) ja nukuin puoli yhdeksään sikeästi.

Myöhemmin:
Käytiin kävelemässä tänään kun oli niin kaunis ilma. Taino mie potkuttelin kelkalla, poika ajoi pyörällä ja mies talutti koiraa.

Muutama supistus on tullut jo. Ei mitenkään kovia tai erikoisen säännöllisiä. Ehkä tästä pikkuhiljaa alkaa jotain tapahtumaan."Ja niin sitä vaan tämä teki esikoiset ja syntyi seuraavana yönä <3

2 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Noi on jänniä nuo synntykset
meillä ollut kaikki omanlaisensa:P.

Mukavaa laskiaissunnuntaita sinne<

Anonyymi kirjoitti...

Hei!!!

Tulin kommentoimaan kun senverran samanlaisia aikoja vietän. Itselläni oli laskettu aika 20. päivä...ja täällä sitä ollaan odottavalla kannalla. Kunpa ny ei paria viikkoa enää tarvis tätä jättimahaa kannella, kantais jo mielummin sylissä.Tsemppiä ja olen kuulolla sinun tilanteesta.