keskiviikkona, helmikuuta 18, 2009

Muistoja viiden vuoden takaa

Viisi vuotta sitten oli rv39+4. Kirjoittelin silloin eräällä nettipalstalla ahkerasti. Löysin miehen koneelta tallennetut kirjoitukseni <3

"rv39+4
Eilen saunassa oli outo tuntemus vatsalla, ainakun heitti löylyä, niin mahakumpua rupesi pistämään tai vihlomaan tosta navan kohdin. Mitähän lie. Sitten kun olin pessyt itseni (huomasin puolen tunnin päästä, että unohdin hoitoaineen hiuksiin, joka pitäisi huuhdella pois….RaDe???) ja kavunnut yläkertaan katsomaan Sinkkuelämää, niin tuli kyllä sellainen supistus, että ei vielä moista ole ollutkaan!!! Ihan piti ääneen valittaa. Siinä sitten poika ja mies katsoivat minua silmät suurina, että mitä nyt! Mies vielä enemmän kauhuissaan, oli avannut juuri saunaoluensa… heh..

Supistuksia tuli sitten seuraavan tunnin aikana 10-15 min välein. Ja sitten loppuivat. Sen jälkeen on tuo alapää ollut aika herkän tuntuinen. Tuntuu että vauva painaa enemmän sinne. Oiskohan nuo supistukset saaneet sen vähän taas lisää laskeutumaan..

Illalla en meinannut saada unta, vasta jotain yhden aikaan kävin nukkumaan, lueskelin uusinta Vauva-lehteä. Kahden aikaan kävin kääntämään kylkeä. Kamalan vaikea operaatio, kun alaosasto ihan hellänä ja muuten vartalo ihan jumissa. Otin lopulta miehestä kiinni ja sen turvin huutaen käänsin kylkeä. Siihenhän mies heräsi ja katsoi minua ihan sen näköisenä, että siihenkö paikkaan synnytän. Naurettiin tilannetta äsken aamukahvilla."

Ei kommentteja: