keskiviikkona, helmikuuta 18, 2009

Jos jotain...

Kirjoittelis tästä päivien kulusta.

Ystävänpäivä meni ihan töissä. Minä olin välivuorossa ja mies painui iltavuoroon. Tein lasten kanssa pienen tortun illaksi, jota mies sitten sai yksin herkutella töistä tultuaan, kun me oltiinkin jo muut nukkumassa. Oli puoli piirakkaa syönyt :o No hyvä että on maistunut :D

Töissä töissä. Siellä aikani vietän. Kotona sitten jotain pientä aina jaksanut tehdä, toissailtana hinkkasin keittiön kaappienovia puhtaaksi. Niistähän irtosikin likaa. Olen aina luullut, että nuo tummentumat ovat jo iän tuomaa tummuutta, mutta niin vaan irtosi kun kovasti hankas, ja minähän hankasin :D Eihän tuosta keittiöstä sen kauniimpi tullut, mutta on se nyt puhtaampi ainakin ;)

Tänään jos koittais jo siivoilla meidän makuuhuoneen ja lastenkin huonetta voisi koittaa järjestää ja pyyhkiä pölyt pois. Ja järjestellä kirjahylly, siis lastenhuoneen, ottais turhat kirjat pois ja jättäis vain valiojoukon sinne :) Sama pitäis tehdä dvd/vhs-filmeille. Että sen jos tänään tekis. Huomenna voisi ennen töihin menoa sipasta tämän olohuoneen siihen malliin, että perjantaina/lauantaina ei tartteis kuin ylläpitää puhtaana. Kirjahylly on niin täynnä tavaraa, että pientä raivausta pitää sillekin tehdä.

Siinä mielessä nää lasten synttärit on kivoja, kun tulee hyvääkin hyvempi syy siivota vähän paremmin. Onneksi näitä on silleen tasaisin väliajoin (helmikuu-heinäkuu-lokakuu) eikä kaikki peräkanaa... *hih*

Mitäs vielä... Niiskuneiti kovasti jo odottaa juhliaan. Jonkun verran jo rauhottunut kyllä. Taitaa vähän jo sisäisesti pientä jännittää. Eilen jutteli iteksiään, että ei oo äiti ja isä ostanut mitään lahjaakaan. En tokikaan sanonut, että ollaanhan me jo se ostettu :o Olkoon sitten yllärinä su-aamuna.

PikkuMyy pääsee perjantaina Mummolaan yökylään. Ihan itse. On niin ollakseen kun ottaa puheeksi, hokee vaan UkkoUkkoUkko. PikkuMyy on UkonTyttö, ihan selkeesti on enemmän Ukon perään kuin Mummon. Ihan tarkoituksella viedään tuonne yöksi, saan sitten rauhassa siivota/leivota lauantaina. Niiskuneiti osaa olla jo hienosti apurina. Muumipeikko myös, tosin luulen että se kaikkoaa jonnekin luistinradalle, jos käyn ehdottelemaan imurinvartta tai pölyrättiä ;)

Ei kommentteja: