sunnuntaina, helmikuuta 08, 2009

Kirpputorilta ja palapeli

Kävin eilen ystäväni kanssa shoppailemassa. Lähdettiin tästä meiltä n. klo 10 ja illalla 18.15 tulin kotiin. Eli ihan työpäivän mittainen shoppailureissu tuli tehtyä. Oli mukavaa!!!

Harvoin käyn kirpputoreilla kiertämässä. Mutta eilen laajensin kokemustani kahdella kirpputorilla. Ja mukaan tarttui vähän tavaraakin.

PikkuMyylle ostin HelloKitty-vaatetta, joista olikin oikein otettu :)Niiskuneidille sitten tarttui mukaan poncho. Hänellä tämmöinen samanlainen olikin jo entuudestaan, mutta se alkaa kooltaan olemaan enempi PikkuMyylle sopiva, joten en voinut vastustaa kiusausta ostaa isompi.Ostin myös vinon pinon Prinsessa-lehtiä Niiskuneidille, niistä ei nyt ole kuvaa saatavilla, mutta kyllä siinä liki 20 lehteä oli. Tyttö oli innoissaan ja on niitä hänelle nyt luettukin!!

Itselleni ostin kaksi uutta (vanhaa) kirjaa.Sekä ulko-oveen tälläinen koriste-esine. Tämmöinen on äidillänikin, joten oli ihan pakko ostaa kun näin :)Mitäs vielä.. niin Prismasta tarttui mukaan uusi palapeli. Tästä tulee taulu meidän makuuhuoneeseen ;)2 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Kivoja ostoksia
ja olen kade kirjalöydöillesi
on niin ihana lukea Suomeksi
kirjoja<3

Mukavaa loppuviikkoa<3

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

No on kertakaikkisen kivoja löytöjä! Tuommonen ovipimputin oli aikoinaan meijän ukin ovessa, vitsit miten tuoki muisto pulpahti esille tuosta kuvasta!! =)