lauantaina, helmikuuta 28, 2009

Äidin ja tyttären shoppailureissu

Eilen sitten pääsin Niiskuneidin kanssa ostoksille.

Miehet ja PikkuMyy passitettiin Intersporttiin katselemaan jotain poikien juttuja. Ei vaan, he vapaaehtoisesti sinne halusivat, niin tuumasin että jos otatte PikkuMyyn mukaan, niin ei tartte meidän kanssa tulla rättikauppaan. Ja kaupat tuli :)

Kävelimme käsi kädessä Lindexille. Siellä olisi kyllä ollut vallan vaikka mitä ihanuutta.

Niiskuneidin omat tavoitteet olivat : mustat farkut ja vaaleanpunainen paita.Sieltä löytyikin molemmille tytöille mustat farkut ja vaaleanpunaiset paidat, Niiskuneidin on tuo oikealla alhaalla ja PikkuMyyn ylhäällä vasemmalla. Niiskuneiti halusi myös tuollaisen punaisen t-paidan. Kesäksi, kuten itse ilmaisi.

H&M:ltä tarttui sitten taas hieman HelloKittyä. Eli molemmille tytöille kesäksi kalastajahatut. Tykkäsin kovasti. Ostin myös vaatteisiin ommeltavia HelloKitty-kuvia, niillä yritän nyt joitain vaatteita koristella tms. kivaa kehitellä. Niiskuneiti sai vielä muutamat uudet sukat (ihan perusmallia) ja PikkuMyylle tarttui HelloKitty-pyjama.

Käytiin Rossossa syömässä. Lapset käyttäytyivät todella ihanasti ja olikin oikein rento ja mukava tuokio. Ja ruoka taas aivan taivaallisen ihanaa. Kuten aina :)

Itselleni löytyi kahdet farkut ja kolme puseroa Prismasta. En jaksanut Lindexillä ruveta edes sovittelemaan farkkuja kun ostokamua rupesi nälkä ja pissihätä vaivaamaan.

Tosi kiva reissu. Pitänee ottaa vuoden päästä uusiksi. Tehdä tästä joku perinnejuttu, että me tytöt lähdetään shoppailemaan helmikuun lopulla synttäreidemme kunniaksi <3

Ei kommentteja: