sunnuntaina, kesäkuuta 21, 2009

Juhannus 2009

Olikin oikein rauhaisa kotijussi, mutta oikein mukava näinkin.

Toiveissa toki, että tulevaisuudessa saisimme jussit viettää omalla mökillä. Omalla porukalla ihan vain tehden sitä mitä haluttaa.

Niin tänäkin vuonna, mutta ihan vain kotosalla.

Poika päätti perjantaina että lähtee mummon & ukon kanssa mökille ja onkin siellä ollut koko jussin, tulenee tänään kotiin.

Mitäs me ollaan tehty, saunottu ja syöty ja katsottu televisiota. Oltu sylikkäin ja naurettu ja oltu onnellisia. Kaikkea kivaa.

Vastan kanssa saunottu ja huilattu takapihalla, tytöillä mehua ja meillä oluet virvokkeena. Voi elämää. Katsottu vesisadetta ja todettu että ei hullumpaa olla kotona.

Tänään laiteltiin keittiöön tavaroita paikalleen, alkaa hyllyt täyttymään :) Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä ostamassa välilaatat. Vielä ei väri ihan ole selvillä, mutta eiköhän se siellä kaupassa sitten kolahda se oikea värisävy!!

Pojan 10v-synttäreitä pitäisi käydä jo suunnittelemaan. Millainen kakku ja mitä lahjaksi.. tai lahja on jo selvillä, mutta että mistä se ostetaan ja milloin... katsellaan. Kaikenlaista kivaa, kutsujakin pitäisi käydä väkertämään!!

Mutta tässäpä meidän juhannuskuulumiset. On ollut sateinen ja viileä juhannus. Jospa nyt tästä alkaisi kunnon kesä. Tai ainakin ois sadettomampaa. Sekin passais. Samahan tuo miulle, töissä kuitenkin olen koko kesän ;)

4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Lukemassa Juhannus kuulumiset ja ihana lukea että muillakin ihanaa arkea

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

Hihii, mie bongasin siut!!! -Arvaa mistä.... ;)

Antzu kirjoitti...

Meemukka, lehdestä? :P

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

Jees =)