lauantaina, kesäkuuta 06, 2009

Keittiökuvia

Tässä pari kuvakollaasia.

Eka kuva on muistokuva vanhasta keittiöstä.
Keittiö taitaa olla vuodelta -86.

Karseeta. Niin karseeta.



Eilen mies riisui keittiötä kaapeista. Tällä hetkellä tilanne on tämä.

Alakuvassa näkyy myös vanhaa pöytätasoa ja vanhaa laatoitusta,
jota nyt urakalla yritetään saada pois seinästä. Tiukkaa tekee.



Uusien laattojen väri ja näkö on ihan utopiaa. Vihertävää, sinertävää vai jotain muuta?
Kuviolla vaiko ilman... Onhan tässä vielä aikaa pohtia :)
Posted by Picasa

3 kommenttia:

melkoelli kirjoitti...

Kiva nähdä remonttikuvia. Mun isällä on ollu samanlaiset kaapinovet kuin teidän vanhassa keittiössä. Ja anoppilassa on edelleen samanlaiset pöytätasot. Tutun näköinen keittiö siis teillä. =)

Anonyymi kirjoitti...

No niin,koht se keittiöremontti on jo ohikin ;) Kahdesti keittiörempan kokeneena,se on aikaa vievä projeksti,mut niin helkkarin mukava kun on uusi keittiö!!!

Palaan viel tuohon sun vanhaan kirjotukseen mökistä,niin onhan sellanen kiva,mut mietihän...perjantaina siivoat kotona,et on sit sunnuntaina mukava tulla siistiin kotiin ja sunnuntaina siivoot mökillä,et on mukava palata sinne perjantaina viikonlopun viettoon,mä joskus olen unelmoinu ja sit kun alan miettii tuota siivoilua,niin kyllä halut mökkeilyyn häviää...Ja laahaat tavaraa/ruokaa sinne ja taas pois lähtiessäs tyhjennät ruoat pois,no,joillekin se sopii,mulle ei ja varsinkaan kun asuu omakotitalos,ei jaksais kahes paikas pitää pihoi ym. kunnos....Olempa mä masentava!!!-Minna Muurinen

Antzu kirjoitti...

Minna, eijeijei se noin menisi :D Meilläkun on ensinnäkin molemmilla kolmevuorotyö, niin ei oo joka vkl mahdollisuutta mennä mökille.

Ideana on ollut jo kauan, että sinne veisin sitten tavaroita keväällä niin, että sielä ois kaikkea mahdollista saatavalla, vaatteita, pesuaineita ymym.. että ei tartteis kuin ruokatavarat viedä mukana.

Ja kun mökki ois niin lähellä kotia, niin sinne vois vaikka aamuvuoron jälkeen ajella saunomaan.

Ja mökin siivous.. uskon että se menis ihan kevyesti, eihän siellä paljon sotkua tulis (vrt. koti) kun ei siellä (tai meidän mökillä ainakaan) ois näin paljon rojua (leluja) kuin kotona on.

Että eihän se ois kait ku tavaroiden paikalleenlaittoa, pintojen pyyhkäsyt ja lattian pyyhkäsy (pesu) (matot puistele ulkona). Oikein innostun kun mietin tuota :D Heh, ollaan vissiin vähän erilaisia ihmisiä ;)