tiistaina, kesäkuuta 09, 2009

Torstaina tulevat

Äsken soittivat, että torstaina tuovat keittiökalusteet.

Ovat nyt 80km päässä lajittelussa. On hidasta.

Viime torstaina soittivat, että perjantaian mättävät kyytiin ja tavara lähtee tulemaan. Matkaa noin 500km. No onhan se paljon, mutta että päivää vaille viikko menis?? Ja tuo viimeinen vajaa 100km vie kaksi vuorokautta? No kunhan tulevat ja ehjänä.

Lasku tuli jo maanantaina, eräpäivä taitaa olla perjantaina. Reiluu?? Keretä edes katsomaan, että onhan kaikki niinkuin pitää jne...

Mies on tämän aamua naputellut noita kaakeleita irti seinästä. Enää viimeiset 10 taitaa olla seinässä, muuten alkaa olla selvää sen osalta.

Nyt sit pitäis käydä ostamassa vähän lisää laminaattia lattiaan (kaappien alle) ja lastulevyseiniä ja mitä muuta nyt tartteekaan.

Huomasin tuossa äsken, että vanha verhosysteemi lähti pois tuosta keittiönikkunalta... mietin että minkälaisen systeemin siihen nyt saisi, ostaisko jonkun verhotangon, oisko puinen sellainen keittiöön sopiva? No, tuota kerkeää miettiä myöhemminkin.

Ja uudet kattolamput tulee. Nythän noista kuvista kait näkee, että on ollut tuollaiset ihan tavikset loisteputkilamput. Olen käynyt miettimään että oisko sellaiset spottivalot kivat, jossa ois 3-4 spottilamppua sellaisessa kaarevassa varressa (ymmärtääkö kukaan)... No tuotakin kerkeää pohtia vielä :)


1 kommentti:

Ede@ kirjoitti...

Toiv. nyt saatte pian kalusteet
ja tsempit remonttiin:)

Jamelia