tiistaina, tammikuuta 13, 2009

Haaste

Nanna heitti minua haasteella, joten tässähän tämä..

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of you post and link to them.
5. Let each person know they´ve been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

1) Pidän tv-sarjoista. On muutamia sarjoja, joita katson vaikka mikä olisi. Jos en pysty juuri silloin katsomaan, niin sitten ne nauhoitetaan. Näitä tämmöisiä ovat mm. Päivien viemää, Tunteita ja tuoksuja, House, Greyn anatomia, Täydelliset naiset, CSI Miami...

2) Olen liikaa tietokoneella. Mitäpä sitä tosiasiaa kieltämään, vähemmänkin voisin olla. Ehkä joskus tähän kyllästyn... *sitä odotellessa* Vierailen monilla palstoilla, irc-galleriassa, facebookissa, blogeissa... kuvia muokkailen jne... koneella voi tehdä siis muutakin kuin pelata.

3) Pudotan painoa. Ikuisuusprojekti, joka ehkä vielä joskus saadaan päätökseen ja toivottavasti tällä kertaa lopputulos on lopullista. Ei enää jojoilua. Hiljaa hyvä tulee, tässäkin asiassa.

4) Käsitöitä teen vaihtelevasti. Välillä on kausia, että mikään ei kiinnosta, mutta sitten taas toisinaan iskee käsityökärpänen ja sillon sitten tehdään innolla töitä. Nyt on sukkien ja lapasten neulominen käynnissä. Ehkä kohta tilaan uuden ristipistotyön.

5) Olen pätkätyöläinen. Ah sitä autuutta. Oishan tuo ihanaa, jos saisi vakituisen paikan. Jostakin. Välillä mielessä käy alanvaihto, mutta en tiedä jaksaisko tuota enää opiskella.

6) Kahvikissa. Kahvia aamusella 3kp... tuon lisäksi pitkin päivää kahvia... joinakin päivinä enemmän ja joinakin vähemmän. Onneksi kahvipullat tai keksit ei kuulu kuin erikoispäiviin.

Haaste lähtee:

melkoelli

Äitix7

MariE

Mari

Meemukka

Pikkumies

2 kommenttia:

melkoelli kirjoitti...

Kiitos kivasta haasteesta. Tartun siihen, tottakai. =)

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

Vastattu nyt haasteeseen! :)