maanantaina, tammikuuta 05, 2009

Räkää, räkää, räkää..

Ja tätä taas piisaa. Inhottavinta tässä on se, että tää vie voimat. Vaikka ei oo kuumetta, niin tää nuhainen ja tukkoinen olo jo tekee sen, että EVVK mikään.

Eilen töissä just ja just jaksoin olla sen mitä pitikin. Onneksi oli lyhyempi työpäivä ;) Tänään ois täyspitkä. Sen jälkeen pitäisi jaksaa vielä loppuilta yksin kullanmurujen kanssa. Mitenhän ne sais tänään sellaiseksi, että eivät tappelisi ja huutaisi koko aikaa... Energiaahan niistä löytyy, kun eivät kunnolla ole nyt ulos päässeet, tänään varsin lainkaan, kun ulkona on liki -20c.

Pitänee kehitellä jotain alkuillasta. Miul onneksi nyt sitten taas kaksi vapaata tiedossa tämän päivän jälkeen. Jospa saisin tämän nuhankin pois noiden aikana.

Muumipeikko palaa tänään koulutielle. Huomenna jo vapaa. Hyvin kevyt aloitus siis. Ihanaa kun saa arjen taas pyörimään.

Joulun korjailen huomenna pois. Ja alan siirtämään katseen keväisiin asioihin. Mielessä pyörii uudet kevätverhot ja uusi matto olohuoneeseen, keittiöönkin pitäis.. ja miksei eteiseenkin... niih.

Päivitin tänään miun painotaulukkoa. Tuo meidän vaaka vetelee viimeisiään. Näytti viime viikolla yhden vuorokauden pudotukseksi -6kg!! Ja äsken väitti että oisin eilisestä pudottanut -2kg. Ihan en niin höperö ole, että nuo uskoisin. Vatkasin vaakaa, ja lopulta sain tuloksen, jonka jo uskoinkin :D Pitänee käydä ostamassa uusi patteri, jospa vaaka parantuisi vaivastaan ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sairastelut on kurjia paranemista ja jaksuja roppakaupalla!.

Hassu vaaka siellä:D

;)Jamelia