maanantaina, tammikuuta 12, 2009

Plussaa.. ja koiraa...

Ulkona on siis plussaa. Minä en ole plussannut ;)

Eilen oli jo eka plussapäivä. Tänään toinen. Leikkimökin edestä näkyy jo nurmi. Ei sitä lunta sitten paikkapaikoin kovin paljoa ollutkaan. Saas nähdä joko tämä on lopputalven alkua vai vieläkö tämä tästä muuttuu.

Koiralla on karvanlähtö alkanut. Joko se pudottaa jo talviturkkiaan pois tai sitten sillä on juoksut alkamassa. Enteilee yleensä tuo karvanlähtö juoksuja. Koirakin täyttää jo tänä vuonna 9v. Vanhus. Vielähän tuo melkosen virkeä koira on :)

Se tuo rotu onkin valittu suomen suosituimmaksi. Ihana rotu tuo kyllä on. En tiedä osaisinko oikeasti edes ottaa toista rotua.

Joku saattaa sanoa että ei tuollaisesta ole seurakoiraksi tai kotikoiraksi. No, en minä nyt tiedä mikä tuo meidän on... ihan täysi kotikoira se on :o Ja hyvin on sopeutunut. Eikä nyt niin paljoa ole vaatinut noin muutenkaan...

Tokihan Mira oli jo 1,5-vuotias kun meille tuli, että eihän meillä se alkukasvatus ollutkaan, mutta jos tuon historia pitää paikkansa, niin tiukan kurin on kyllä ihan pentuna kokenut, vähän liiankin tiukan :(

Nyt voisin etsiä vähän kuvia koirasta ja laitella tänne. On se niin ihana <3

Ei kommentteja: