tiistaina, tammikuuta 27, 2009

Ja taas sairastellaan...

On tää alkuvuosi kyllä ollut. Sanonko mitä.

Eilen hain tytöt hoidosta, niin Niiskuneidillä taas kuumetta 38 heti kotiin tullessa. Valitteli pää- ja korvakipua, mutta ei suostunut lääkettä ottamaan. Niiskuneiti kun ei lääkkeitä ota, niin se ei ota. En tiiä, suppoa kait se pitää laittaa, jos tarve tulee. Nyt hää illalla nukahti miun kainaloon hehkuvana ja on nukkunut yön ihan hyvin. Että välttämättä sitä lääkettä niin ois tarvinnutkaan. Ja itsehän luotan siihen, että antaa kuumeen ajaa pöpö pois.

Pelottaa vaan, että tuleeko se influenssa nyt taas tähän taloon. Vuosi sitten oli. Syksyllä kaikki muut paitsi mies rokotettiin sitä vastaan, mutta eihän se sataprosenttista suojaa anna. Elä tule elä tule ...

PikkuMyykin yski viime yönä paljon. Mies oli hakenut meidän väliinkin toisen nukkumaan ja siinä sitten juotteli tytölle pillipullosta mehua aina välillä.

Olenko muuten muistanutkaan mainita, että saimme PikkuMyyltä pullot pois?!?!? No, eihän se oo ollut kuin enää täällä kotona käytössä. Ja unipulloina lähinnä. Viime viikolla päätettiin, että nyt pullot jää. Ja ne jäi. Hienosti on nyt sujunut nukahtamiset ym. Ei PikkuMyy enää pullojen perään edes kysele. Yllättävän helpolla päästiin.

Ja nyt kun ylimääräiset juomat ovat jääneet pois, niin neiti on käynyt pissaamaankin vähemmän. Ja vielä harvemmin kastuu vaippa. Hienosti neiti toimittaa potalla tarpeitaan. Eilen illallakin oli jo nukkumaan mennyt, mutta ei nukahtanut. Rupesi huutamaan "pissis pissis" eli halusi pissalle. Mies vei potalle ja tuli pissit. Hetken tyttö sitten pyöri vielä täällä olohuoneessa, mutta menikin taas vessaan ja potalle. Ja tällä kertaa tuloksena isot kakat. No ei oo ihmekään jos uni ei heti tullut :o

Nyt kun kertisvaippojen käyttö on vähentynyt, niin uskaltauduin ja tilasin kolmet harkkakestot tytölle. Laittelen niistä kuvaa, kunhan jossain vaiheessa ne saan.

Töihin se on lähdettävä. Mies on aamupäivän pikkupotilaiden kanssa, minä tulen puolen päivän maissa kotiin ja mies lähteekin sitten jo kohta iltavuoroon. Vuoron vaihto siis.

Itselläni sitten tämän pätkäaamun lisäksi kaksi seuraavaa yötä töissä.

KroohPyyh.

Ei kommentteja: