lauantaina, tammikuuta 03, 2009

Vuosi alkaa sairastaen

No ei tää uusi vuosi ihan hyvin oo alkanut.

Jo 1.päivä oli tukkoinen ja väsynyt olo ja mietinkin, että olenko tulossa kipeäksi vaiko johtuneeko niistä parista ciideristä + univelasta, mutta kipeäksihän mie olin tulossa.

Kun heräsin 2. päivän aamuna, niin tuntui siltä, että en jaksa nousta sängystä ylös. Mutta pakkohan se oli, kun mies oli töissä ja tuvassa kolme lasta hoidettavana.

Tein vain pakolliset työt, muuten lötkötin sohvalla puolitajuttomana koko päivän. Kuumetta herättyäni 37,6 ja iltaa kohden nousi 38,4 asteeseen.

Niiskuneiti avuliaana laittoi kuumemittarin koteloonsa, onnistuen pudottamaan mittarin lattialle. Ja mekun suositaan näitä lasisia, perinteisiä mittareita, niin eihän se sitä kestänyt, tietenkään. Joten se meni rikki.

Viime yö meni vielä vähän heikommin, nukuin kyllä hyvin ne hetket kun nukuin, kolmen aikaan olin pitempään hereillä, kun särki päätä ja minuutin välein katselin kelloa. Tylsää. Keskellä yötä tuijotella kelloa, kun voisi nukkuakin.

Tänään olo on vähän sellanen, että en tiedä olenko kipeä vaiko enkö. Hiostuttaa kauheasti. Ei oikein jaksais, mutta on kuitenkin paljon pirteämpi olo kuin eilen. Ja nälkäkin hieman jo on. Eilen ei ollut nälkä yhtään.

Ehkä tämä tästä. Muumipeikko niiskuttaa, se varmaan seuraavana kipeä. Niiskuneitihän tämän jo aloitti sillon 31.12. kun hoidosta hakiessamme oli sen 38 kuumetta.

2 kommenttia:

Teke kirjoitti...

Voi että! Toivottavasti paranette pian!

Ede@ kirjoitti...

Paranemista<3