perjantaina, tammikuuta 16, 2009

Lähtötunnelmia

Tänään!!!!

Tänään tuossa 13 jälkeen me startataan. TomTOm on jo laitettu valmiiksi, sitäkin tullut niin riippuvaiseksi siitä, vaikka varmasti löydettäis tuo kylpylä ihan ilman sitäkin ;) Mutta on niin kiva kun se höpäjää ja neuvoo.

Laukut on pakattu. Kamera ladattu. Kännykät ladattu. Ihan hyvin siis on asiat. Jotain matkaevästä vois hakea vielä ennen lähtöä ja parit polvi/nilkkasukat, nailoniset tietty, kun muut ei mahdu "tanssikenkiin". Matkaeväskin vois olla joku suklaapatukka ja sitten vaikka novellea.

Kävin eilen PikkuMyyn kanssa lääkärissä. Alkoi taas tuntumaan, että on turha reissu, kummaa väkeä tässä perheessä.. siinä mielessä että kun saa lääkäriajan varattua, niin alkaa usein ihmeparantuminen. No, lääkäri antoi silmätipat, ihan sillä, että kun lapset menevät mummolaan hoitoon, niin ei tartte heidän sitten pähkäillä, että pitääkö lähteä päivystykseen vaiko eikö. Tietty jos oireet pahenee tai tulee jotain muuta, niin sit tietty on pakko, mutta jospa nyt ei tartteis.

Ulkona on taas pakkasta. Olikin tuossa alkuviikko niin plussavoittoista. Ihan kiva kun on taas pakastunut. Melkein kaikki lumet kyllä kerkesivät lähteä :'( Eiköhän sitä vielä lisää saada.

Alavatsaa juilii. Kun ei tulisi "täti punainen" käymään nyt viikonloppuna. Argh. Se olis kyllä tylsää. Mutta siihenkin on varauduttu, kuppi keitettynä matkakassissa ;)Saattaa vaan hempeilypuoli hieman kärsiä, jos on niagarat just päällä.

3 kommenttia:

melkoelli kirjoitti...

Voi ihanaa. Nauttikaa lomastanne. Se on ansaittua. =)

Ede@ kirjoitti...

Hus pois tätsy sieltä ja oikein rentouttavaa aikaa<3

melkoelli kirjoitti...

Olen vastannut haasteeseesi. =)