torstaina, lokakuuta 16, 2008

Erektioluxii....


Kuva Electroluxin sivulta

Ostimme joku aika sitten uuden imurin. Kun oli niin halpa ja joku uusi oli pakko saada. Ensimmäinen pölypussiton imuri. Hoover-merkkinen. Olin aina luullut, että se on imureiden imuri, siis tuo merkki....

No, alusta asti tuo imuri on ollut ihan susi. Imua pitäisi olla (1800w), mutta kun sitä ei ole!!!

Eilen oli totaalinen hermojen menetys. Yritin imuroida eteisestä hiekkoja pois, ei ime ei ime ei ime!!!!!!!!!!!!! Tyhjensin säiliönkin, hetken imu oli parempi. Ei hyvä, mutta parempi.

Mitään se ei ime kunnolla. Kun vanha pölynimuri imi jo lähimaastosta leivän- ja hiekanmurut, paperisilput ja pölypallerot, niin tämä hyväkäs ei ime niitä vaikka iskis suuttimen suoraan päälle!!!!

Meni siis totaalisesti hermot!

Sanoin miehelle, että en siivoa enää ikinä täällä, ellei tule uutta imuria. Hmph.

Ja kun eilen tulin töistä, niin eteisessä komeili uusi imuri, Erektiolux... eikun Electrolux ;)

Pölypussillinen. Takaisin saadaan viedä, jos ei ime miellyttävästi.

Anopilla on samanlainen, pikkasen kalliimpi versio, ero on kuulema siinä, että meillä on pestävä hepe-suodatin (vai mikä se nyt oli) ja anopilla vaihdettava ja meidän kone on kuulema kovempi ääninen. Tähän oli mies tuumannut kaupassa, että ääntä lähtee tästä perheestä muutenkin, niin ei haittaa vaikka imurikin ois hieman kovaäänisempi... hmmmm.... :D

Toivottavasti nyt on sitten ilo imuroida, ettei tartte tapella joka murusen kohdalla, että meneekö se nyt letkuun vai eikö mene.

Pienestä se on kiinni nämä ihmisen ilot.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillon samanlainen imuri :D

Kirsi kirjoitti...

Meillä myös tuo Hooverin imuri, on kyllä tooooosi huono! Vanha imuri vetäs melkein verhotkin ikkunasta kun alkoi mattoja imuroimaan.. kyllä harmittaa, että tuli annettua pois se vanha rohjo.

Kirsi

LSBS kirjoitti...

Hehheh, siivousintoa :D