keskiviikkona, lokakuuta 29, 2008

Treffit treffit

Ai kamalan kamala.

Minulla ois mammatreffit yhden ihanan mammaryhmän kanssa ensi lauantaina. En ole näistä ketään nähnyt aiemmin. Se mikä meitä yhdistää on se, että meillä on kaikilla kolme lasta. Joillakin kyllä jo neljä ;)

Olen nyt punninnut, että ajanko autolla tyttöjen kanssa. Vai menenkö junalla. Juna ois mutkattomampi, mutta sitten pitäisi pyhäpäivänä odotella jossain 2h ennenkuin tapaaminen alkaa. Autolla voisi ajoittaa saapumisen just eikä melkein kohdalleen.

Auton kanssa meneminen taas hieman hirvittää, kun en ole niin varma kuski vieraissa paikoissa. Helppohan sinne on tästä ajaa, tie on suoraa ja olen monta kertaa viimosen vuoden aikana siitä kulkenut, mutta... eri asia on istua kyydissä kuin ajaa itse. Ja poistulossa hirvittää se pimeys, märkyys ja.. ja ... hirvet. Ja muut vaarat.

Onhan tässä vielä pari päivää aikaa pohtia, että kummin menen. Kallistun kyllä vahvasti sinne junaan. Tai sitten en.

HÖH!

3 kommenttia:

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Kävin lukemassa kuulumisia! Mukavia treffejä siulle ja tytöille. Myöhästyneet onnittelut Pikku-Myylle, niin ne vaan meijän tytöt kasvaa...

Antzu kirjoitti...

KIITOS <3

melkoelli kirjoitti...

Nyt on kyllä kurjat ilmat ajella pitkiä matkoja, kun on niin pimeääkin ja hirvet tosiaan liikkuu. Ja talvella sitten ne liukkaat. Ajele varovaisesti jos menet autolla ja mukavaa mammatapaamista teille.
Sellaiset on aina tosi piristäviä!