perjantaina, lokakuuta 03, 2008

Järjestyksen vaihtoa olohuoneessa

Oli sitten ihan pakko taas kerran vaihtaa järjestystä olohuoneessa.
Tein kaiken ihan itse, tyttöjen avustuksella. Ja aikaa ei mennyt paljoa mitäkään :o
Miten ihmeen tässäkin hommassa menee niin kauan aikaa, jos tän tekee miehen kanssa??

Nyt on kirjahylly taas kokonaisuutena, kun aiemmin se oli vähän pilkottuna, kun ei kokonaisena tuolle toiselle seinälle mahtunut. Kolmen hengen sohva on ikkunan edustalla, on vähän huono kohta sinänsä, kun patteri on nyt sohvan takana, mutta pitää muistaa sohvaa aina siirtää sen verran eteenpäin, että ilma pääsee kulkemaan sohvan ja seinän välistä.

Toinen nojatuoli on niin, että sen viereen nurkkaan jää sopivan kokoinen tyhjä rako. Sinne hommaan ison rottinkisen laatikon (lehdille tarkoitus, katsoo sit mitä siihen todellisuudessa tulee), pienen pöydän (jos löydän sopivaa) sekä ehdottomasti lukulamppu, sellainen lattialamppu.

Sellanen on puuttunut aina.

Ja kun tässä talossa nuo kattolamput palaa 1-3 vuorokautta lampunvaihdon jälkeen, niin ei niistäkään oikein iloa ole. Kun ei sitten montaa kertaa talvessa niitä yksinkertaisesti jaksa vaihdella. Turhauttavaa hommaa. Mikä lie sähkövikavamma tässä talossa...? Kuuluu vaan pitz ja potz kun lamput yksitellen poksahtelee :/

Niin jospa tuo lattialamppu ois toimivampi ratkaisu, olisi edes jotain valoa muuten pimeässä olohuoneessa. Loisteputkilamput on ikkunoiden yläpuolella, mutta niistäkään ei tällä hetkellä pala kuin toinen ja eikös sekin kohta hajoa... ;)

Voi mies yllättyä kun kohta nousee ylös :)

Jotexilta tilaamani tavaratkin odottaisivat postissa, en taida tänään keretä hakemaan. Jos sitten maanantaina kävisi töiden jälkeen ja tiistaina voisin sisustella tuon makuuhuoneen kuntoon.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai on sitä huonekaluja taas vaiheltu ;) ihana kun taas ratsastusta alottelet...mie siitä haaveilen ja pohdin että josko sitä raaskisi taas kokeille...

Antzu kirjoitti...

Eikun kokeilemaan vaan siekin!! Rohkeesti!! Paljos sielä on hinnat, osaatko yhtään arvailla? Täällä maksaa 13e/60min.

Anonyymi kirjoitti...

voi järkytys... täällä hinnat hieman toista. Lähimmässä ratsastuskoulussa maksaa 25€ /tunti. Taidetaankin ens kerralla kylään tultaessa lähtiä tallille ;)