maanantaina, lokakuuta 27, 2008

Oi, kumpa oisit saanut olla mukana

Nyt on juhlat juhlittu. Ja oikein onnistuneet juhlat olivat.

Lähinnä PikkuMyy sai vaatelahjoja, mutta tuli sieltä yksi nuppipalapelikin sekä värityskirja. Rahaa tuli 120e, pitänee laittaa säästöön, osalla ostaa jotain mitä tarvitaan.

PikkuMyy ekan vieraan kohdalla ei oikein uskaltanut lahjaa ottaa vastaan, viimeisten kohdalla jo meinasi ottaa, ennenkuin vieraat kerkesivät käydä ojentamaan lahjaa :D Alkoi siis päästä jyvälle asiasta!

Kakkuna oli perhoskakku. Ihan sellainen kermahässäkkä, en jaksanut käydä taiteilemaan mitään sen kummempia erikoisuuksia. Sitten oli niitä iänikuisiä karjalanpiirakoita (munavoita en tehnyt, muita täytteitä vaan laitoin pöytään), Mariannemuffinsseja, pakastealtaasta korvapuusteja ja sitten suolaista kinkkupiirakkaa. Ja erilaisia keksejä tietty lajitelma.Olin myös ostanut kahvipöytään ruusuja. Kun hyvin harva vieras tuo kukkia enää, niin pitää itse ostaa kahvipöydän kukat ;) Yleensä ne olen unohtanut ja sitten toivonut, että vieraat toisivat kukkia tullessaan, mutta tänä vuonna muistin nekin ihan itse. Ja ihan hyvä niin. Anoppi oli ainut, joka toi kukkia, Tulilatvan.Nyt voinkin suunnata ajatukset Jouluun.

Jesh!

PS. Vaaleissakin kävi hyvin. Ehdokkaani pääsi jatkoon. Onnea hälle siitä!!!

Ei kommentteja: