perjantaina, lokakuuta 31, 2008

Lokakuun loppu

Se ois viimeinen työvuoro alkamassa tällä sopimuksella. Vien töihin mukaani vähän kahviherkkuja. Ja kahvipaketin. Ja rahaa, jolla saan maksettua kahvivelkani pois :)

Tänään pitää myös muistaa käydä kaupassa ruokaa ostamassa, kun huomenna on pyhäpäivä. Onhan ne taas sunnuntaisin kaikki kaupat auki, mutta parempi käydä tänään.

Huomenna lähden sitten aamusta aikaisin sinne Lahteen. Kolme lasta mukanani, oikea stressiloma. Voikun oisin voinut päästä yksinäni!!!! Ois olt paljon ihanampaa!! No, ehkäpä ensi kerralla sitten! Junalla nyt päätin lähteä, mies tulee sitten iltapäivästä meidät hakemaan. Kun muuten menisi noin 22 asti kotiintulo.

Muumipeikolla onkin tänään jännä päivä edessä. Lähtee koulun jälkeen linja-autolla jääkiekkoharjoituksiin, noin 80km päässä on jäähalli, jossa on jäävytettynä jää. Pääsevät sinne harjoituksiin. Mies lähtee tietenkin mukaan. Mielestäni ois kyllä saanut jäädä kotiin *viheltelyä*.. No, aina ei voi voittaa.

Mummolla on maanantaina syntymäpäivät. Täyttää 82v. Voi miten PikkuMyy oli pieni kun käytiin pari vuotta sitten mummon kasikymppisillä. Pari viikkoinen pallero. Ja kaikki olivat ihastuksissaan <3 Pitää muistaa tänään laittaa kortti postiin!!

Joku aika sitten yövuorossa tein sellaisen jättimäisen jouluverhotilauksen. Siis hinnaltaan jättimäinen. Kerroinkin siitä varmaan. No ne ovat nyt tulleet. Pitää muistaa ottaa valokuvaa tässä joku päivä, en toki niitä ihan vielä ikkunaan laita. Joulukuussa sitten, lähempänä Joulua. Etten vallan kyllästy. Hintaahan tuli tietenkin sen takia paljon, kun jouduin ostamaan koko paneeliverhosysteemin kahteen ikkunaan. Eihän ne itse verhot olleet kuin vajaat 7e/kpl.

Miehellä on ensi viikolla kolmekymppiset. Ei me mitenkään juhlita. Kait. Ei ainakaan miulle asti oo tieto tullut. Lahjaksi ostin jo joku aika sitten Popedan uusimman levyn. Kun tykkää Popedasta kuin hullu puurosta. Pitäisi koittaa joskus saada mies Popedan keikalle, katselin jo keikkakalenteria ja ei oikein osunut hyviä päiviä. Pitää jatkaa etsintää.

Nyt pitää jo rientää hiuksia laittamaan. Ovat kosteana tötterönä pyyhkeen sisällä :)

1 kommentti:

melkoelli kirjoitti...

Hyvää viimeistä työpäivää ja lupsakkaa reissua viikonlopulle. =)