lauantaina, lokakuuta 11, 2008

Ilta kahden

Eilen oli sitten se kaivattu ilta. Me kahden, lapset hoidossa.

Vietiin lapset anopille jo 16 maissa ja päästiin lähtemään kohti pääpistettä noin 16.20. Perillä oltiin puoli kuuden maissa.

Mentiin ekana syömään. Ravintola Majakkaan . Eka kerta siinä ravintolassa, vaikka Savonlinnassa paljon ollaankin aikaamme vietetty. Ihan oli mukava paikka.

Minä otin Majakan Speciaalin eli pariloitua kalkkunanrintaa, naudan sisäfileetä ja maalaismakkaraa, friteerattua pekonia, olutkastiketta, uunijuureksia ja timjamikermaperunoita. Aivan ihana ja täyttävä annos!!! Perunat tosi ihania!! Suosittelen!!!

Mies otti Kapteeninpihvin eli pariloitua naudan ulkofileepihviä, keittiömestarinkastiketta, uunijuureksia ja lohkoperunoita. Paljon pienemmän näköinen annos mitä miulla, sehän miestä vähän harmitti ;)
Kun oltiin saatu kuvut ravittua, niin lähdettiin vähän ajelemaan ja sitten suunnattiin kohti Savonlinnasalia. Siellä olisi illan kohokohta: Smokkijätkät - Suuri rottakeikka.

Tosi ihana esitys. Tykättiin kovasti. Sai nauraa paljon ja vitsit oli just sellaisia, jotka upposivat meikäläisiin :D Molemmat todella tyytyväisiä. Suosittelen kyllä muillekin!!!

Puntti Valtonen, Kari-Pekka Toivonen, Jussi Lampi ja monet muut näyttelijät olivat juuri samanlaisia kuin mitä TV antaa ymmärtää. Aivan ihania <3>
Jean S tietenkin oli ihana, kuinkas muutenkaan :)


Ei kommentteja: