keskiviikkona, lokakuuta 29, 2008

Vähiin käy ennenku loppuu

Työvuorot nimittäin. Tämä päivä mukaanlukien niitä on enää kolme. Sitten loppuu puolen vuoden määräaikainen. Saan hetken huilata. Maanantaina pitää siis suunnata työvoimatoimistoon ilmottautumaan työttömäksi työnhakijaksi. Tiiä sitten kuinka kauan tuokin kestää. Mutta jos edes viikon saisi olla vaan kotona ilman huolen häivää :)

Kävin äsken apteekista ostamassa Muumipeikon ja Niiskuneidin rokotukset. Tänään on sitten heillä piikkipäivä.

Niiskuneidin silmästä pitää myös kysästä. Siihen räpsähti eilen puunoksa. Eilisen illan toinen silmä vuoti vettä, mutta oli muuten ok:n oloinen, ei punoittava tai mitään muutakaan erityistä. Valonarka tietenkin ja puoli päätä kipeänä. Nenässä, poskipäässä ja sen silmän ulkokulmassa punaiset jäljet, iskenyt vissiin ihan voimalla se oksa. Tiiä sitten miten tyttö keikkunut taas omenapuussa. Tänään kuitenkin silmä ollut vuotamaton ja muutenkin ok, aavistuksen toista pienempi, eli turvotusta hieman on. Ajattelin siis kysästä onko tarvetta viedä lääkäriin.

Meidän vaatekomero on nyt paikallaan.
Siinähän kävi niin, että kun sillon torstai-iltana se haettiin ja perjantaina sitä kasattiin, niin perjantai-iltana myöhään huomattiin, että se peiliovi oli jo valmiiksi hajonnut. Pitkät halkeemat ylhäältä alaspäin :/ Kyllä meinasi itku tulla!!
Eikun lauantaiaamuna soittamaan Sotkaan... no juhlat meni sitten ilman sitä ovea. Maanantaina sitten saatiin ehjä ovi paikalleen. Se ei ihan napakasti kyllä istu paikalleen, jotenkin se ovi kierohko, mutta mies arveli että kyllä se siitä oikenee. Katsotaan..

Pakko tunnustaa. Ekat joululahjatkin on jo ostettu. Tai tilattu. Tytöille samanlaiset Snoopy-pyjamat Anttilasta. Niiskuneiti niin tykkää, kun hällä on PikkuMyyn kanssa samanlaisia vaatteita. Ja eipä ainakaan toinen pääse sanomaan, että siskolla olisi kauniimpi, kun on samanlaiset ;)

Ei kommentteja: