keskiviikkona, lokakuuta 08, 2008

Kallis, ihana iltapäivä

Eilen käytiin taas uimassa. Tällä kertaa käytiin toisessa paikassa.

Lapset olivat taas aivan taivaissa. PikkuMyy tiesi jo heti pukukopeille mentäessä, että mitä pitää tehdä. Alkoi niin heittämään kenkää ja takkia pois ja oli todella tärkeän näköinen <3

Altaat olivat ihanat. PikkuMyy polskutteli tietenkin lastenaltaissa, halusi paljon kulkea yksin vedessä, meistä toinen toki vanavedessä siltä varalta, että jos sattuu keikkauttamaan. Meni hauskaa kyykkytyyliä kädet edessä, kuvitteli varmaan uivansa ;) Sellasta varvaskelluntaa, vai miksihän sitä voisi kuvailla parhaiten.

Niiskuneiti ui isommassa pienten altaassa kellukelevyn kanssa. Nautti hänkin olostaan. Muumipeikko tietenkin ui isojen altaassa. Itse taisin uida 8x altaan päästä päähän. Joskus jos pääsisi ilman muksuja, niin voisi uida ihan kunnon matkaa. Mutta parempi tämäkin.

Vesiliukumäkikin löytyi. Voi että se antoi hyvät kyydit. Menin laskemaan PikkuMyyn kanssa ja voi kamala kun pelotti että me kaadutaan. Toi paljon kovempaa alas kuin mitä miehellä ja PikkuMyyllä toi. Liekö istuttiin eri tavoin.... Kun laskin Niiskuneidin kanssa, niin se oli paljon hallitumpi lasku.

Niiskuneiti laski muuten itsenäisesti. Kyllä lapset tykkäsi. Pitäisi ihan oikeasti joskus viedä heidät jonnekin kylpylään vaikka viikonloppulomaksi. Olisi ihanaa. Saisi uida niin paljon kuin huvittaisi eikä olisi kiirettä pois. Nyt kun minäkin olen päässyt tämän uimahallielämään kiinni.

Uimahallilta mentiin Hesburgeriin syömään. Maistoin uutta kanatortilla-ateriaa. Ihan hyvän makuinen. PikkuMyy söi reippaasti oman hampurilaisena, Niiskuneiti sai lastenaterian, josta söi noin puolet. Muumipeikko sanoi olevansa niin nälkäinen, että tahtoi kerrosaterian. Hienosti jaksoi sen syödä, tosin hampurilainen hajosi hieman käsiin ja paitakin oli sitten sen näköinenkin ;)

Syömisen jälkeen shoppailemaan. Tarkoituksena löytää itselleni ratsastushanskat ja ajattelin samalla katsoa jotain takkia sekä housuja.

Tämmöisiä sitten tarttui mukaan:

Niiskuneidin talvipukuun (kuva ex-blogissa) sopivat rukkaset ja hattu :) Nyt on tyttö niin Icepeakkia, niin Icepeakkia :)


Olohuoneen nurkkaukseen lamppu, josta jo kirjoitinkin aiemmin.


Takki ratsastukseen. No oishan tuota voinut ratsastaa tavallisessakin takissa, mutta tää jotenkin vaan hyppäsi koriini *viheltelee*Ratsastushousuthan ne tietenkin pitää olla ;)Ja pyhähanskoilla ei voi ratsastaa, joten sitä varten pitää olla omat hanskat.
Tämmöisiä ostoksia tällä kertaa.
Elkää edes kysykö, että paljonko meni rahaa!!!!
Ihan liikaa.

2 kommenttia:

melkoelli kirjoitti...

Heh, olipas tutun näköinen lamppu.
Meillä on olohuoneessa aivan samanlainen! =D

Antzu kirjoitti...

Katos Katos :)

Kaupassa oli monta erilaista ja tää miellytti eniten silmää. Oli tietty sitten se kalleinkin versio, kuinkas muutenkaan :o