tiistaina, lokakuuta 21, 2008

PikkuMyyn 2v-neuvola

Tultiin juuri hetki sitten kotiin neuvolasta. PikkuMyyllä oli vuositarkastus.
Painoa oli puolessa vuodessa tullut 1,3kg ja pituuttakin venähtänyt 5,5cm. Uudet mitat neitokaisella siis 12,3kg ja 82,5cm.

Muutenkin kaikki tytöllä niinkuin pitääkin. Kuten arvelinkin.

PikkuMyy sai myös influenssarokotuksen. Ja minä. Mies sai jäykkäkouristuspiikin. Eli oikein kunnon piikityskäynti tällä kertaa.

Ensin pistettiin miulle. PikkuMyy katsoi vieressä ja ihmetteli laastaria. Sitten oli miehen vuoro. PikkuMyy katsoi tätäkin tarkasti. Ehkäpä siksi, kun oma vuoro tuli, niin tyttö katsoi ihmeissään piikkiä ja sitten sen jälkeen oli suorastaan ylpeä omasta laastaristaan :) Ei värähtänytkään kun piikki annettiin.

Saas nähdä miten reagoin piikkiin. Suvussani on monta tapausta, joissa on käynytkin niin, että influenssapiikistä on tullut sellainen flunssa että oksat pois. Siis ei influenssa, vaan tavallinen nuha+kuume-flunssa. Tämä on ollut syynä siihen, miksi en aiemmin ole sitä ottanut, mutta viime talvena sairastettu influenssa on laittanut ajatukseni uuteen muottiin. Jospa nyt vältyttäisiin moiselta pöpöltä.

Muumipeikko ja Niiskuneitikin saavat influenssapiikit. Ensi viikolla. Niiskuneiti saa kaksi piikkiä kun ei ole aiemmin saanut tätä rokotusta. Muumipeikko saa vain yhden, kun on yli 9v.

***

Kävimme myös äänestämässä. Eli sekin velvollisuus on nyt suoritettu. Hetken mietittiin, että jätetään koko äänestys väliin, mutta onhan tuo mukava käydä vaikuttamassa, tai ainakin yrittämässä.

Sotkasta ei ole soittoa kuulunut. Lupailivat, että tiistaina soittavat, että onko komero tullut vaiko eikö ole... Tyypillistä Sotkaa taas yhden kerran, hmph. Ois kyllä kiva saada se komero ennen PikkuMyyn juhlia paikoilleen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka

Terkut Oulusta luin kulumiset:)

Mukavaa päivää sinne<3

Jamelia

Antzu kirjoitti...

JAMELIA: Kiva kun kävit kurkkimassa :) Oikein ihanaa Suomivierailua siulle <3