keskiviikkona, lokakuuta 01, 2008

Tunteenpurkauksia

Eilen olin murrinmörrin. Oli Känkkäränkkä tullut kylään. Ja se istui miun olkapäällä.

Rupesi vaan niin ottamaan eilen taas päähän kaikki.

Mies ja Muumipeikko olivat jalkapalloharkoissa. Ne molemmat sanoivat, että ne alkaa 16.30. Ja molemmat jättivät kännykkänsä kotiin. Tietty. Ei kait niitä nyt tartte aina kannella????

Joskus vastaavina iltoina on minuu sen verran laiskottanut, että en ole saanut ruokaa valmiiksi kun miehet tulee harjoituksista. Ja tästä mies joskus huomauttanut *viheltelee*

Muutaman kerran sitten olen ruoan tehnyt valmiiksi ja odottanut ja odottanut, kun jostain syystä ne harjoitukset ei ikinä lopu ajallaan. Raivostuttavaa. AINA menee sellaset puoli tuntia yli... en ymmärrä. Jos ne loppuu 17.30, niin ne loppuu silloin! Eikö? Sama on kun mies käy sulkapalloa pelaamassa.... heille on salissa tietty aika, mutta joka hel**tin kerta siellä menee pitempään, tai jos seuraavaa ryhmää ei tule, niin me miehet päätettiin pelata vielä puoli tuntia lisää... JOO, ja kännykkä on useimmiten kotona!!!

Juuri tämän takia ei paljonkaan ole huvittanut tehdä ruokia valmiiksi. Kun me tykätään syödä perheenä.

No eilen tein sitten ihan kunnon ruoan, se oli valmista 17.30.

PikkuMyyn kanssa odotellaan, että josko miehet ja Niiskuneiti tulisivat kotiin. Niiskuneiti oli naapurinpihalla leikkimässä. Kello tulee 18. Alan olla nälkäinen, PikkuMyy on nälkäinen. Hemmetti.

Syömme. Huudan Niiskuneidin syömään. Miehet tulevat 18.15.

Huudan kuin hyeena jo ulko-ovella *noloa* Paasaan ja huudan kaikki asiat ulos, mitkä nyt sillä hetkellä tuntui ärsyttävän. Mm. se että Niiskuneiti ei pidä ulkona vaatetta. Se lähtee meiltä kotonta täysissä varustuksissa ulos, menee naapuriin ja kun hetken päästä katson ulos, niin siellä juostaan pelkät sisävaatteet päällä!!!!! Huusin ja meuhkasin, että jos ei ne vaatteet ala pysymään päällä, niin naapuriin ei ole mitään asiaa, eikä uloskaan! Saas nähdä menikö jakeluun.

Huudan Muumipeikolle että on se kumma kun ei osaa takkejaan nostaa naulakkoon, vaan ne on AINA naulakon alla lattialle heitettynä, ja kaikki talloo päälle. Heille varta vasten ostettu siihen lastennaulakko, ja lapset ei ees tavoita siihen laittamaan. Ei edes yritystä!

Isännälle sitten meuhkaan vähän sun toisestakin. Esim. miksi Niiskuneidin raudat ei oo olleet koko päivänä suussa. Ym ym ym.... Sekä siitä, että ikinä ei oo hyvä. Jos en tee ruokaa valmiiksi, niin kauhee saarna ja jos teen, niin sitten kukaan ei tuu ajoissa syömään. Ja miksi ihmeessä heillä on nuo kännykät, jos niitä ei mukana edes pidetä.

Ne harjoitukset olivat alkaneet kuulema vasta klo 17. No mistä mie sen voin tietää, kun kukaan ei ilmoita!!!! ARGH!!!!!!!!

No hermostuuhan se mieskin siihen kailottamiseen. Käskee miut nukkumaan, jos en osaa olla hiljaa. Just joo. No, isken suuni kiinni ja olen pari tuntia ihan hiljaa. Mökötän. Sen osaan hyvin ;)

Saunassa sitten alan taas hiljalleen haastamaan. Silti koko ilta menee vähän väkinäisissä tunnelmissa, miun puolelta. Ketutti kyllä niin paljon se ruoka.

Kello 22 sanon että tahtoisin katsoa BB:n. Mies sanoo että kohta, uutiset alkoi. En jaksanut odotella kuin 10min, päätin mennä makuuhuoneeseen katsomaan. Siellä ei löydy digiboxin kapulaa. Great. Ja sitä vehjettä ei voi ohjata koneesta käsin. Shit. Käyn nukkumaan. Taas hieman ketutti.

On muuten mukava joskus vähän avautua!!

Oikein avata äänihuulet :o

SUOSITTELEN!!

3 kommenttia:

melkoelli kirjoitti...

Heh, olipas lohduttavaa lueskella, että ei se ainaista auvoa ole muillakaan, jos ei itselläkään. Suorastaan hymyilytti lueskella purkaustasi. Erityisesti tuo takin naulakkoon laittaminen. Siis MITEN IHMEESSÄ SE VOIKIN OLLA NIIN VAIKEAA? Meilläkin se on AINA siinä naulakon alapuolella, lattialla.
Ja miehen tavat on taas ihan omaa luokkaansa. Kyseessä on AIKUINEN, jolla joskus tuntuu olevan LAPSEN TAVAT...
Minä harvemmin saan avattua äänihuuliani kunnolla, lähinnä se on sellasta epämääräistä tupinaa puoliääneen... Joskus toki isompaankin ääneen. Kukaan ei silti tunnu sitä kuulevan. Tai ainakaan panevan mitenkään merkille. =/

Itsehän olen toki täydellisyys... ;D

Antzu kirjoitti...

MELKOELLI: Juuh, eihän meissä naisissa ole koskaan mitään vikaa *nauraa ääneen* Tai ei ainakaan tunnusteta, jos jotain ois ;)

Anonyymi kirjoitti...

heh....kuullostaa juu tutulta. meillä on kohta koko tuulikaappi pelkkää naulakkoa täynnä että jos ne vaatteet vaikka vahingossa osuisi niihin ;)