lauantaina, lokakuuta 04, 2008

Pottailua

PikkuMyy on nyt todella innostunut pottailusta.

Tai ei enää niinkään pottailusta, vaan pönttöilystä.
Ja ei siinä mitkään pöntönpienentäjät kelpaa, se vekotin lentää kaaressa vessan peräseinään, jos sitä yritetään tarjota. Ei, kun meidän neiti haluaa olla iso tyttö ja tehdä pönttöön.

Onhan tätä itse asiassa treenattu huhtikuusta lähtien, alkuun teki satunnaisesti pissejä pottaan, jos sattui sopivalla hetkellä sinne viemään.

Hoidossa on ollut alusta asti tosi aktiivista väkeä tämän suhteen ja varmasti myös hoidostakin on ollut tähän paljon apua.

Kesän aikana PikkuMyy alkoi jo hieman itsekin pyrkimään vessaan, nyt aina vaan enemmän ja enemmän.

Tänään tuli täysi ylläri meille.

Oltiin aamulla laitettu puhdas vaippa, sen jälkeen kun oli ensin tehnyt aamupisut pottaan.
Vein tytön hoitoon vajaa seitsemän. Haettiin hoidosta kolmen aikaan. Kotona puoli neljän jälkeen PikkuMyy pyrki pöntölle, huomattiin että sama aamuinen vaippa oli vielä päällä, kuivana. Kakat tuli pönttöön.

Tiedämme sen samaksi vaipaksi siitä, että hoidossa on erilaiset vaipat käytössä. Ja olivathan hoitajat toki sanoneet, että taitaa olla sama vaippa, että PikkuMyy on niin usein käynyt potalla, että ei oo kerennyt likaantumaan.

Tuossa vajaa 18 sitten oltiin lähdössä anoppilaan ja vaihdettiin sitten puhdas vaippa. Anopin luona ainakin kahdet pissit kävi tyttö tekemässä vessaan.

On se ihmettä.

Voiko tosiaan olla kohta niin, että meillä on melkein kuiva tyttö??

1 kommentti:

LSBS kirjoitti...

Onpa HIENOA! Koskakohan meillä menisi noin hienosti... (no äidin aktiviteetti on vähän nollissa pikkuveljen vuoksi).