torstaina, lokakuuta 23, 2008

Stressiä, stressiä....

Voi apua!

Normaalisti minulla on tässä vaiheessa synttärivalmisteluja (neljä päivää ennen) hyvin selkeä mielikuva jo siitä, että mitä tarjoan ja miten koristelen kakun. Nyt en ole joutanut ajatustakaan suomaan koko asialle!!!

Kun kysyn muiden mielipidettä, niin vastaus on kakku.
No totta hemmetissä me nyt kakku tehdään, mutta ... mitä muuta?!?!?! :O

Kyllästyttää aina niitä piirakoita paistaa + munavoita. Mutta muu perhe ei innostunut siitä, että yrittäisin tehdä voileipäkakun. Sanoinkin jo miehelle, että taidan heittää pöytään kuivat ruisleivän kannikat, syökööt he niitä ;)

Ei vaan... onhan tässä aikaa. Ja kun en mitään ihme kakkuviritelmää taida jaksaa tehdä, niin tulee ihan tavallinen kermakakku. Olin ajatellut, että PikkuMyylle pitää tehdä kakku, jossa on Myy, mutta katsotaan nyt, jaksaako tuota käydä sotkemaan marsipaanin kanssa. Jos löytäis valmiina Myyn jostain, niin voisi sen laittaa kakun päälle. Eli huomenna Tokmannille :) Tai tänään.. riippuen soittavatko Sotkasta...

Siivouskin pitää tänään jo aloitella. Teen tässä nyt sitten samalla hieman paremman siivouksen, kun on 1½ vuorokautta aikaa siivoilla. Tänään jos ottaisin WC:n ja alakerran, huomenna pesen ikkunat ja muut huoneet. Sitten lauantaina leivon ja ylläpidän puhtautta ja sunnuntaina sitten vielä aamusta loppuleipomiset sekä loppusiivous ennen juhlien alkua. Mies saa siistiä pihamaan... ;)

Eli imuri laulaa seuraavina päivinä, se on varma se.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Elä ota ressiä ni parhaiten männöö kaikki :)